Ο πρόεδρος εταιρείας βιολογικών προϊόντων Σκοτ Νας… επέζησε για να διηγηθεί τις εντυπώσεις του – Οι ημερομηνίες λήξης δεν αφορούν…
Προέλευση Το σορβικό οξύ έχει πάρει το όνομα του από το φυτό Sorbus aucuparia από το οποίο απομονώθηκε το 1859. Κοινό όνομα…
Πρόσφατα, η γαλλική Αρχή για την Ασφάλεια Τροφίμων, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Υγείας και Ασφάλειας (ANSES), επιβεβαίωσε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν…
Η συνεργασία της ελβετικής βιομηχανίας Nestlé, της γαλλικής αλυσίδας super market Carrefour και της αμερικανικής IBM και πώς αξιοποιούν τη…
Ψάρια και θαλασσινά μολύνονται από πλαστικά και χημικά που καταλήγουν στους ωκεανούς. Μια νέα «αλυσίδα δεδομένων» θα τα παρακολουθεί τώρα…
Η μούχλα αναπτύσσεται επάνω στα τρόφιμα λόγω της ύπαρξης μυκήτων, αλλοιώνοντας την υφή, τη μυρωδιά, το χρώμα και τη γεύση τους.…
Πιστεύετε ότι η σαλάτα είναι η πιο υγιεινή επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε; Τότε ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε.…
Tα veggie burgers αλλάζουν όνομα, αποφάσισε μια επιτροπή των Βρυξελλών η οποία ζητά αντικατάσταση του ονόματος και προτείνει το λιγότερο…
Ενόψει της γιορτής του Πάσχα, ο Ενιαίος Φορέας Ελεγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) εντατικοποιεί ακόμα περισσότερο τους ελέγχους και εξέδωσε ανακοίνωση με…
Η αναγραφή της προέλευσης του γάλακτος είναι πλέον υποχρεωτική. Τι πρέπει να προσέχουμε στις ετικέτες. Όπως ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας…